Over ons

Peter Groen en Jaco van der Wal, wilden hun krachten bundelen om zo samen sterk te staan. Samen hebben zij Bewindvoering Wolvega opgericht. Sinds 2022 is Peter met pensioen en is Jaco de eigenaar en bewindvoerder.  Samen met het team staan zij voor u klaar. Wij noemen ons financiële hulpverleners omdat wij werken vanuit de visie dat u geholpen moet worden bij geldzorgen.
Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, vertrouwen en professionaliteit staan daarbij centraal. Samen met Bewindvoering Wolvega staat u sterker.

Jaco van der Wal:

“Eerder heb ik jaren gewerkt in de financiële dienstverlening, maar de commerciële inslag van de banken stond mij steeds meer tegen. Er was minder aandacht voor de mens en dat is wat ik belangrijk vind. In 2012 ben ik in de bewindvoering begonnen en heb ik alle werkzaamheden gedaan die er in het vak voorkomen. Ik heb veel ervaring opgedaan met problematische schulden en daarnaast heb ik mij altijd verdiept in de diverse problemen die voorkomen bij klanten ( ADD,ADHD, PDD-NOS, Borderline, Korsakov, LVB, etc). "

Werkgebied

Wolvega ligt heel centraal aan de A32. Binnen een straal van circa 50 km vind je Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Assen. U kunt ons dan ook vinden in een groot deel van Friesland, Groningen, de Kop van Overijssel en Drenthe. Maar ook de Noordoostpolder ligt om de hoek.

kaartje
Enkele gemeente waar wij veel werken zijn:
Weststellingwerf
Ooststellingwerf
Heerenveen
Smallingerland
Opsterland
Sudwest Fryslan
Achtkarspelen
De Friese Meren
Leeuwarden
Steenwijkerland
Meppel
Noordoostpolder
 

 

 

[/html]